Zoek in het BIOS https://driversol.com/nl/drivers/tapedrive/ naar het onderdeel BOOT en verander daar de volgorde van apparaten waar vanaf opgestart kan worden en plaats het USB-station als eerste BOOT device. Vervolgens worden de softwarelicentiebepalingen getoond. Open na het downloaden het bestand MediaCreationTool.exe. Dit bestand zal zich in de map Downloads bevinden. Aansluitend zal Windows u een aantal privacy gerelateerde vragen stellen. Lees zorgvuldig en maak zorgvuldig uw keuzes door erop te klikken.

De condoom zou je dus nog prima kunnen gebruiken ook al zou er een gaat je in zitten, dus betekend niet at je meteen zwanger hoeft te worden. Als veel mensen nog goed geholpen zijn om met een ouder toestel +5jaar te werken dan moet Microsoft hier ook de moeite voor doen. Als Microsoft zegt van iedereen met een oude PC moet €99 euro betalen voor ondersteuning. Je snapt mijn punt hopelijk wel, niemand zegt dat iets mis is met een oude pc, maar ondersteuning voor oude apparaten is eindig. Dus een laptop van 8 jaar oud kan je daar dus ook updaten naar de meest recente versie van het OS. Windows 10 heeft verschillende versies iedere consumenten versie blijft geen 10 jaar maar 18 maanden ondersteund.

Windows 10 Backup Instellen En Gebruiken

Een aantal overbodige programma’s kun je verwijderen, zonder dat dit gevolgen heeft voor het goed functioneren van je laptop. Andere programma’s heb je nodig; je wilt bijvoorbeeld niet zonder functionerend toetsenbord zitten. Het ziet er naar uit dat je alles goed hebt gedaan. Wat ik nog wel even zou doen om echt helemaal zeker te zijn is een scan met malwarebytes in de veilige modus. Als je malwarebytes heb laten draaien in de veilige modus moet dit genoeg zijn.

  • Installeer je Windows 10 bovendien door middel van de snelle (of ‘express’) installatie, dan krijg je niet eens de optie om deze instellingen aan te passen.
  • Hier gaan we de release update invoeren waar we op willen blijven.
  • Bestel je ontwerp direct online of neem je persoonlijke code mee naar een IKEA winkel bij jou in de buurt.
  • Bijvoorbeeld omdat je iets wil overnemen in een Word-document, of omdat je bijvoorbeeld je favoriete gamestreamer tijdens je werk “op de achtergrond” aan wilt hebben.

Als je bijvoorbeeld een scherm met hoge resolutie hebt kan je het hele beeld laten vergroten. Vervolgens selecteer je het audiobrontype voor het geluid. Afhankelijk van de geluidsbron die je wilt opnemen, klik je op het pictogram Microfoon of Systeemgeluid, of op beide . Selecteer nu je taal en regio en druk op volgende. Open het”Menu”in de rechter bovenhoek van Google Chrome en ga naar de Instellingen.

Natuurlijk zijn het niet alleen maar grote wijzigingen, die met de Windows 10-updates veranderen. Zo is er naast een donkere modus nu ook een lichte modus voor Windows 10, zijn er nieuwe emoji en is de zoekfunctionaliteit onder handen genomen. Die kunnen Windows 10 met korting kopen, zodat ze er goedkoop Office 365 op kunnen gebruiken.

Producten

De interface van Windows 10 is ditmaal wel optimaal gehouden voor zowel desktops als smartphones en tablets. Op deze manier behoudt Windows het moderne design van Windows 8, maar ook de noodzakelijk gebleken functies van eerdere versies. Cortana, jouw persoonlijke assistent in Windows 10, wordt automatisch geladen bij het opstarten. De meest voorkomende toetsen zijn F1, F2, F10, ESC of DEL, maar meestal staat de juiste toets op je scherm weergeven voor Windows 10 opstart.

Windows 11 heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10, met een opnieuw ontworpen en vernieuwd uiterlijk. Het is ook uitgerust met nieuwe tools, geluiden en applicaties. Alles wordt gecombineerd om u op uw pc een verfrissende ervaring te bieden.